Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ιδρύθηκε το 1989 στην Ροδο, είναι μια μεταποιητική εταιρεία που εξειδικεύεται στην κατασκευή και τοποθέτηση σύγχρονων ενεργειακών και συμβατικών κουφωμάτων αλουμινίου σύμφωνα με τις ποιο αυστηρές τεχνικές προδιαγραφείς εξελισσόμενη διαρκώς σε προϊόντα, εγκαταστάσεις, υπηρεσίες και τεχνογνωσία.

Στόχος μας είναι η διάθεση στην αγορά ποιοτικών κουφωμάτων αλουμινίου που βοηθούν στην αισθητική, λειτουργικότητα ,ασφάλεια και θερμομόνωση των κτηρίων.

Συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εταιρίες  που δραστηριοποιούνται στο χώρο του κουφώματος αλουμινίου , εγγυάται ποιοτικές κατασκευές υψηλών προδιαγραφών.
Παράγουμε κουφώματα αλουμινίου όλων των τύπων, ανοιγόμενα-ανακλινόμενα, συρόμενα, περιστρεφόμενα, ανασυρόμενα, συμβατικά και ενεργειακά    σε όλα τα χρώματα ηλεκτροστατικής βαφής και απομίμησης ξύλου. Επίσης κατασκευάζουμε κάγκελα αλουμινίου, γκαραζόπορτες, αίθρια, πόρτες ασφαλείας και μεταλλικές κατασκευές ( πόρτες κάγκελα, σκάλες. στέγαστρα κλπ. Είμαστε εξουσιοδοτημένοι κατασκευαστές των εταιρειών Alumil και Etem

 Τα παραγόμενα κουφώματα αλουμινίου πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας, θερμομόνωσης, στεγανότητας  και διαθέτουν πιστοποίηση CE.